Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 17:13

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ

...Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια , το 1989 φαίνεται πια μακρινό, όμως σαν να ήταν εχθές που ξεκίναγε το όμορφο ταξίδι του ο ΑΡΗΣ Γλυφάδας!
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να συμπυκνώσει 30 χρόνια ιστορίας σε 30 φωτογραφίες και 30 λέξεις !!!! 
Ευχαριστούμε όλες και όλους που με την παρουσία σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε. Πάμε γερά για τα επόμενα 30 !!!!!!
Ιδιαίτερη λάμψη είχε η γιορτή των 30 Χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας του ΑΡΗ Γλυφάδας, ενός αθλητικού συλλόγου που βασικές του αρχές είναι το "ευ αγωνίζεσθαι¨και η ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά παιδιά ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό!!!! ..Ο ΑΡΗΣ πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια,πιστός στις αρχές αυτές και μέσα από ποιοτική και ταυτόχρονα σκληρή δουλειά, αναδείχθηκαν κορυφαίοι παίκτες που έφτασαν να αγωνίζονται στην Α1 , στην Εθνική ομάδα,αλλά και στην Α2 ,Α1 Γυναικών κλπ....Η 2η αφορμή για την γέννηση του ΑΡΗ Γλυφάδας και την ονοματοδοσία του στάθηκε η τεράστια επιτυχία του αυτοκράτορα ΑΡΗ Θεσσαλονίκης την δεκαετία του ΄80!!..Σήμερα, μας τίμησαν με την παρουσία τους δύο εξέχοντα στελέχη εκείνης της ιστορικής ομάδας, τους οποίους βραβεύσαμε και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους : είναι ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ .Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στον Αθλητισμό οι : ΔΗΜΗΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΚΟΤΑ και οι δύο αθλητές εξαιρετικού ήθους !! ..Επίσης ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ένα μεγάλο ΄ευχαριστούμε΄ για την πολυετή προσφορά τους, βραβεύσαμε τους ΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΚΑΛΑ ,δύο εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου μας, που βρίσκονται πάντα υποστηρικτικοί κοντά μας!!! Βραβεύσαμε επίσης, τους αθλητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τους διακριθέντες για το ήθος τους!!!!
Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του ομίλου ¨ΞΥΝΗ¨ κο ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ και τον διευθυντή επικοινωνίας και αθλητισμού του ομίλου κο ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ για την τιμή που μας έκαναν και την βράβευση του Συλλόγου μας για την πολυετή προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας !!
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου μας που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ,τον Δήμαρχο Γλυφάδας κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κο ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,τον Γ.Γραμματέα της ΕΣΚΑΝΑ κο Γ.ΝΙΚΟΛΑΚΗ ,τον κο ΑΙΜΙΛΙΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ πρ. Αντιδήμαρχο,τον κο Ν.ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ, τον κο Β.ΒΕΜΒΕΤΣΟ μέλος του ΚΑΠΠΑ,τον κο Δ.ΤΣΑΚΙΡΗ αντιπρόεδρο του ΔΣ Γλυφάδας, κα ΣΑΣΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ πρόεδρο του Συλλόγου ¨ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ¨ ,την κα ΔΑΦΝΗ ΧΑΡΙΣΗ ΜΠΙΛΙΑ πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ¨, την κα ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΧΟΥ ΣΚΟΥΤΑΡΗ πρόεδρο του συνδέσμου ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ,τον κο Σ.ΜΥΛΩΝΑ πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου ΕΥΡΥΑΛΗ,τον κο Α.ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ πρόεδρο το ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.τον κο Γ.ΛΙΝΟ πρόεδρο ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε με την αγάπη σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο αθλητικό ταξίδι...!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ »

#arisglyfadas