Γλυφάδα: 17-11-1989 - 17-11-2019 !! Πως πέρασαν έτσι 30 χρόνια 30 χρόνια γεμάτα δημιουργία, γεμάτα χαρές, λύπες, λαχτάρες, με νίκες, πρωταθλήματα, ανόδους, ήττες υποβιβασμούς, με δημιουργία χαρακτήρων, με κλίμα οικογένειας, με φυτώριο παικτών που έφθασαν στην Α1 όπως οι 'Ιαν και Άλεξ Βουγιούκας, Απόλλωνας Τσόχλας, Ιλεάννα και Μιχάλης Παραγυιός, και αρκετούς ακόμα στην Α΄2 και Γ΄Εθνική κατηγορία. Με προπονητές όπως ο Δημήτρης Πρίφτης που ξεκίνησε την προπονητική στον ΑΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Με παίκτες που ξεκίνησαν από μικρά παιδιά και έκαναν παρέες, φιλίες, συγγενικούς δεσμούς, έφεραν τα παιδιά τους στον ΑΡΗ, έγιναν προπονητές του. Με την ίδρυση ομάδας βετεράνων από τους πρώτους παίκτες !!
Τιμή και δόξα για τους πρωτεργάτες, τους ιδρυτές, τους θεμελιωτές, παρόντες και απόντες !!!
Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές 30 χρόνων, με ένα και μοναδικό σκοπό την προσφορά στην κοινωνία, ώστε στο μέλλον κάποιοι να μπορούν να γιορτάσουν και τα επόμενα 30 χρόνια!!!!
Τα διαμάντια είναι παντοτινά !!!!!!
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 00:00
30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Κατηγορία
Συλλόγου